Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, κατά την επίσκεψη στο έργο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου “Παράκαμψη Στυλίδας”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

 

 

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε σήμερα το έργο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου “Παράκαμψη Στυλίδας”, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Βρισκόμαστε στην περιοχή στην οποία ουσιαστικά ολοκληρώνεται ο κεντρικός οδικός άξονας της Χώρας. Είναι η παράκαμψη της Στυλίδας, που είχε μείνει πίσω πολλά χρόνια- από το 2009 είχαν σταματήσει τα έργα- η οποία εκτελείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα αποδοθεί στην κυκλοφορία σε λίγους μήνες μαζί με τα υπόλοιπα έργα από Λαμία προς Θεσσαλονίκη. Και είναι επίσης μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από εδώ και ο Ε65, ο κεντρικός αυτοκινητόδρομος της Χώρας, που είναι πολυσήμαντης αξίας και ιδιαίτερα για την περιοχή ολόκληρη. Θα έλεγα ότι αυτά τα έργα, όχι μόνο δίνουν χιλιάδες θέσεις εργασίας, αλλά δίνουν και μια ψυχολογία και αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα μπαίνει σε άλλους ρυθμούς. Γίνεται μεγάλη επανεκκίνηση. Αφήνουμε την κρίση πίσω και προχωράμε όπως μας θέλει ο κόσμος, δημιουργώντας και δουλεύοντας με σταθερά βήματα μπροστά. Το “πίσω” τελείωσε. Πάμε μπροστά!».