20 Μάϊου 2018
video

«Η Ελλάδα στη νέα εποχή πρέπει να είναι απαλλαγμένη από τα βαρίδια του παρελθόντος»

Ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση «Novartis».

Για την επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Όσο πολιτικές δυνάμεις επιτρέπουν σε ακροδεξιά περιθωριακά στοιχεία να κρύβονται πίσω από ένα δήθεν αίσθημα πατριωτισμού, τόσο το φίδι του φασισμού θα απειλεί ευθέως τη Δημοκρατία.

Επικοινωνία με τους πολιτικούς αρχηγούς

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε την πάγια θέση της κυβέρνησης για αναζήτηση μιας βιώσιμης συμφωνίας, στην εθνική γραμμή της σύνθετης ονομασίας με ισχύ για όλες τις χρήσεις.
Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μετά τη λήξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης- Δυτικών Βαλκανίων.video

«Κεντρικός στόχος η αναβάθμιση του γεωπολιτικού και οικονομικού ρόλου της Ελλάδας στα Βαλκάνια»

Συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μετά τη λήξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης- Δυτικών Βαλκανίων.

Επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε πριν από λίγο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, για την προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής ΕΕ - Δυτικών Βαλκανίων στη Σόφια.
video

Η Ελλάδα επιστρέφει

Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται. Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
Ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας και άλλες διατάξεις».video

«Οικοδομούμε μια Ελλάδα της προόδου και της δικαιοσύνης, σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας και άλλες διατάξεις».
Δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της 4ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας – Κύπρου - Ισραήλvideo

«Εμβληματικά έργα ο αγωγός EastMed και η ηλεκτρική διασύνδεση EuroAsia Interconnector»

Δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της 4ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας – Κύπρου - Ισραήλ.
Μέγεθος γραμματοσειράς
Χρώμα υποβάθρου